CV-19 Security Check

Virussen aanpakken doen wij als de beste, helaas staan wij deze keer machteloos... Toch wil MME ook zijn steentje bijdragen in de strijd tegen dit coronavirus!

Weet dat cybercriminelen tijdens deze crisis heel actief zijn (lees gerust even dit artikel). Ook 'hackers' weten dat wij massaal thuis zitten, allen aan het telewerken. En ook zij hebben plots meer tijd om hun aanvallen voor te bereiden of verder te optimaliseren...

Heeft u daarom schrik dat u als IT medewerker te veel netwerktoegang heeft verleend: niet alleen aan uw telewerkers, maar ook aan cybercriminelen?
Of heeft u - omwille van deze drukke periode - bepaalde software niet (tijdig) kunnen patchen? Wat betekent dat uw bedrijf plots kwetsbaar op het Internet tentoongesteld staat...

Geen enkel probleem, wij kunnen dit voor u nagaan! Voor ons - als bedrijf gespecialiseerd in security audit - is dit trouwens dagelijkse kost.

Wij bieden u onze CV-19 Security Check aan: een controle op uw externe infrastructuur en policies m.b.t. telewerken.

U bent reeds klant, en in het laatste jaar een security audit via ons uitgevoerd? Dan is deze test zelfs helemaal kosteloos. Wie zien dit als extra service in deze harde tijden!

Interesse, of u heeft nog vragen? Geef ons een seintje: dit kan telefonisch of via ons contactformulier.